Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2012. augusztus 14., kedd

Robert Pattinson a Daily Showban Jon Stewart-tal


És itt az átirat, amivel Patti szenvedett mg, csak hogy nekünk jó legyen :)


Are they in Darth Vader's plane? Please welcome back to the program Robert P.!
Darth Vader űrhajóján vannak? Üdvözöljék Robert Pattinsont!

I: Go ahead, my liege! Nice to see you again!
RP: Nice to see you!
I: Obviously – what've you been up to?
RP: God, I thought we have prepared this, I had a joke prepared! God dammit!
I: Let's get to it!
RP: I was all set up..
I: Let's just do this
RP: See now it's meaningless
RP: I was gonna say
I: We're just a couple of guys, talking. All right.
RP: This is how you got me on this show.
 I: Exactly, tell me everything
RP: This is the problem like with actors, in every awkward interview situation
I: Here is the problem with my show – we don't have freezer
RP: But I normally
I: That's really good
RP: I'm trying to avoid eating this, because i'm gonna split like spanks???
I: I love the idea you spanks
RP: I do, I double spanks
I: You got a really big thigh in there, you're gonna blow up to a 138 – so what are we doing here? You all right? Is everything ok? I'm worried about you and you're all right.
RP: It's delicious, (but) I don't even know how to approach now
I: The ice-cream? It's a mess.
RP: This is a weird thing about interview, you kind of, well, now I'm gonna sound like an idiot, but like, my biggest problem in my life is that i'm cheap. And I didn't hire a publicist. And every awkward interview, you know, actors are normally getting scripted,
I: So you can come up with an anekdota, I'm gonna ask you – so, I hear your summer in France has been lovely
RP: I'm gonna hire a publicist
I: You should. I think you should, although, unless you have a timemachine,
RP: Either way.
I: Outside we have a footage, outside we've had on this show the President of Pakistan, the President of the US, we've had on enormously powerful historical figures, this is what was going outside of our show today – and half of them are like old fat guys with cameras, trying to get pictures of you. Is this insanity for you?
RP: No, I mean, I looked at the note at the bottom of the screen of the whole shoot, and I was like John, I think you're confused of what this show is actually about, and what the real issues in America are.
I: What are they?
RP: Tonight it's the Twilight show.
I: This maybe, hold un – Am i trending on Twitter right now? #jackass or #old looser?
RP: This is a great idea, I feel like this should be in every interview.
I: Last time I had a bad break-up Ben&Jerry got me through on some of the tougher time, so I thought, you and I could bond over this and talk about 'Boy, you are better off kick off the girl'
RP: Is that an impression of yourself?
I: That was me at 17, till about 38. Then my voice changed and I got my virginity back. When you're young and you brake up, it's powerful, and you feel like the world is ending, this is the first time I have seen the world actually react that way. It's insanity, so here is my wish for you, that you get to handle your business in private, in your personal life, and I wish you all the best, I really enjoyed talking to you, nice-----, that's it.
RP: I should have talked about Cosmopolis
I: Well now, we're gonna talk about Cosmopolis. (----) Cronenberg is an amazing filmmaker, but i've never met this guy, this guy's got to be an odd duck.
RP: Absolutely the opposite, he is the sweetest man in the world, and I don't know, maybe it's just itching???
 I: For God's sakes, you're in, not to give away the plot, but you get a prostate exam in a limusine.
RP: You can't give away the plot, that's absolutely impossible, I'm trying to explain what the movie is about, but it's phisically impossible, but it's a very kind of eccentric, it's one of the only thing i think i've ever got to do where i don't think it's ever going to be made again or it's anything that's ever been done before. And regardless of how people see it. At least it's something new.
I: Rigth, and there's a thrill in that, especially i think, when you are part of a popculture phenomenon, the ability to do something more eccentric must be something free, I would think.
RP: Yeah, and kind of what makes it more interesting is that you can see things through different lense when you cast someone who – people are coming to watch a movie with certain expectations, most of the time they have no expectations. So in some ways it makes it kind a more interesting. I hope, i think.
I: I'm telling you man, Cronenberg is the man, is nothing if you've never taken LSD. And are planning on it, just go and see a Cronenberg movie, because it's a similar ---. Is there anything you wanna say now that everybody who's interested in what you're gonna say turned off the tv 2 minutes ago – as soon as we started talking about the movie they just went I'm gonna go make a sandwich.
RP: I think, there is one thing, if any Twilight fans chinned in I genuinly want to make Cosmopolis have higher opening weekend than The Dark Knight, but the problem is, it's only released in 6 cinemas, so it's gonna a challenge.
I: Twilight fans, you need to start stacking on laps.
RP: Just buy like 8 tickets
I: Buy 8 tickets and just sit on top of each other, and make some type of Twilight fan ---. I wish you all the best man, I know you're going through a weird thing right now, Cosmopolis opens in New York and LA on Friday, nationwide on august 24th. Robert Pattinson everybody!
  




I: Csak ülj le! Jó újra látni!
RP: Téged is!
I: Tehát – mi újság veled?
RP: Francba, pedig azt hittem felkészültünk erre, készültem egy viccel! Fenébe!
I: Halljuk!
RP: Minden elő volt készítve
I: Akkor csak csináljuk
RP: Most már nincs értelme, azt akartam mondani
I: Csak két srác vagyunk, beszélgetünk.
RP: Ezzel szereztél meg a show-ra (a fagyival)


I: Pontosan, mondj el mindent.
RP: Ez a probléma a színészekkel, minden kellemetlen interjús szituációban.
I: A probléma az én műsorommal az ez – nincs hűtőnk.
RP: De általában
I: Ez nagyon jó (mármint a fagyi)
RP: Próbálom nem megenni, mert kihízom a gatyámat.
I  Tetszik,ez a gatya idea.
RP: Ja. Viselem Duplán..
I: Aha, tényleg , mintha szűk lenne itt neked, meghízol vagy 138 (milyük van az amerikaiaknak?) – nos, szóval, mit is csinálsz itt? Jól vagy? Minden rendben van? Tudod, aggódtam érted, és úgy látom, jól vagy.

RP: Ez egy furcsa része az interjúnak, és lehet hogy most idiótának fogok hangzani, de a legnagyobb problémám az életben hogy zsugori vagyok. Nem fogadtam fel publicistát. És minden ilyen kellemetlen interjú során, tudod, a színészeknek általában előre megírt szövegük van.
I: Szóval ha most azt kérdezem – tehát, hallom kellemes nyarad volt Franciaországban.
RP: Fel fogok venni egy publicistát.

I: Valóban. Szerintem kellene, bár, ha lenne egy időgéped
RP: Akkor is.
I: Van egy felvételünk arról, hogy mi volt most odakint, ezen a műsoron már itt volt a pakisztáni elnök, az amerikai elnök, voltak itt erőteljes történelmi figurák, és most ez volt odakint – és legtöbbjük öreg, kövér fickó, akik arra várnak hogy legyen egy képük rólad. Ezt őrültségnek tartod?
RP: Nem, úgy értem, néztem a képernyő sarkában a feliratot, és arra gondoltam, Jon, szerintem össze vagy zavarodva azzal kapcsolatban hogy miről szól ez a műsor, mik az igazán fontos dolgok Amerikában,


I: Mik azok?
RP? Ma este ez a Twilight show.
I: Ez lehetséges, várj csak - Téma vagyok a Twitteren? Mint  # jackass vagy #öreg lúzer?
RP: Ez jó ötlet, ennek minden interjúban lennie kellene (a fagyi)
I: Legutóbb mikor egy komoly szakításom volt,a  Ben&Jerry(ez a fagyi fajtája) segített át néhány nehéz szakaszon, szóval arra gondoltam, te és én összejöhetnénk, és megbeszélhetnénk valahogy úgy, hogy 'Fiam, jobb lesz neked nélküle'
RP: Ez önmagad utánzása lett volna?

I: Ez én voltam 17 éves koromtól, kb 38-ig. Akkor a hangom megváltozott, és a szüzességemet is visszakaptam. Amikor fiatal az ember és szakít, akkor az egy erőteljes dolog, és úgy érzed hogy vége a világnak, de most ez az első alkalom, hogy azt látom, hogy a világ reagál így a dologra. Ez őrültség, szóval ezt kívánom a számodra – hogy tudd magánszemélyként kezelni a dolgaidat, a saját életedben, és minden jót kívánok neked, jó volt beszélgetni veled, ennyi.
RP: Tulajdonképpen nem a Cosmopolis-ról kellett volna beszélnünk?
I: Tudom, most fogunk arról beszélni. Cronenberg egy fantasztikus filmkészítő, de még soha nem találkoztam vele, ez a fazon biztos egy furcsa kacsa.
RP: Egyáltalán nem, pont az ellenkezője, ő a legkedvesebb ember a világon, csak lehet fura?

I: De a mindenit, itt, anélkül hogy elárulnám miről szól a történet, de itt egy prosztata vizsgálatod van egy limuzinban.
RP: Nem tudod elárulni a cselekményt, mert azt lehetetlen, én már próbáltam elmondani miről szól a film, de fizikailag lehetetlen, de ez egy nagyon különc dolog, talán az egyetlen dolog amit csináltam, és azt mondhatom rá, hogy ilyen még nem volt, és talán nem is lesz készítve. Attól függetlenül, hogy az emberek hogyan látják. Ez legalább valami új.
I: Igaz, és ez az extra benne, szerintem, ha valaki részese egy ekkora popkultúrális jelenségnek, akkor annak a lehetősége hogy valami különösebb dolgot készítsen, felszabadítónak kell lennie.

RP: Igen, és ez még érdekesebbé is teszi, mert más szempontból nézhetsz meg dolgokat – például ha olyan valakit foglalkoztatsz, akkor az emberek bizonyos elvárásokkal jönnek, pedig általában nincsenek elvárásaik. Így szerintem érdekesebb. Remélem, így gondolom.
I: Én mondom, Cronenberg az az ember, aki ha még nem használtál LSD-t, de tervezed, akkkor menj, és nézz meg egy Cronenberg filmet. Van valami, amit esetleg szeretnél mondani, most, hogy azok, akiket érdekel mit fogsz mondani már 2 perce, amikor elkezdtünk beszélgetni a filmről, felálltak, azt mondva hogy megyek, készítek egy szendvicset?
RP: Van egy dolog, ha vannak érdekelt Twilight rajongók, akkor nekik azt üzenem, hogy őszintén szeretném ha a Cosmopolis nyitó hétvégéje többet hozna mint a Dark Knight, de a probléma az, hogy csak hat moziban fogják vetíteni, szóval ez egy kihívás lesz.
I: Twilight rajongók, kezdjétek szokni az ölben ülés gondolatát.
RP: Csak vegyetek vagy 8 jegyet.
I: Vegyetek nyolc jegyet, majd üljetek egymásra, és jöhet valami Twilight ------.
Minden jót kívánok neked, tudom hogy most egy furcsa dolgon mész keresztül, a Cosmopolis pénteken kerül New Yorkban és LA-ben mozikba, országszerte pedig augusztus 24-én.





2 megjegyzés:

  1. Az ott---> I: This maybe, hold un – Am i trending on Twitter right now?

    ez ilyen... nem hiszem h. van erre magyar megfelelő. :$ amikor vmiről nagy számban twittelnek a twitteren :)

    VálaszTörlés
  2. Jellemző amerikára, ha már egy filmen kissé gondolkozni kell, vagy a sorok közt olvasni, az már csak hat moziban fog menni. De ez tetszett, hogy azt szeretné, hogy a nyitó hétvégéjén többet hozzon, mint a Batman film. XDDD Ez aranyos.
    Köszi lányok a munkát! Imádlak titeket! :)

    VálaszTörlés