Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2012. november 24., szombat

Robert is bothered Thanksgiving



Kedvelem :)


Everyone's talking on the Twitter and on FB, everyone's saying Jimmy did you see the new Twilight saga Breaking Dawn Part 2. I loved it. Any twihard out there, you've seen that movie? I loved it, you know what i loved the most? 'Who's that?' Robert Pattinson. That's my dude, yeah, I agree, that guy is one succulent piece of poetry. Now you think, Robert Pattinson would be in a really good mood all the time because he's so popular, his movies are doing so well, but that's not the case at all. In fact, it turns out that Robert Pattinson is really-really bothered by a lot of things. This guy is so angry, he's angry, he's so bothered, that a couple of years ago he actually started his own website, called robertisbothered.com. Just so he can talk about all the --- that bother him and he keeps posting vidies??? on his website. Today it seems like he is in a really bad mood, about Thanksgiving. Take a look.

Mindenki arról beszél és azt kérdezi a Twitteren és a Facebook-on, hogy Jimmy, láttad már az új Twilight saga részt, a Breaking Dawn Part 2-t? Imádtam. Van itt twihard aki látta a filmet?
Imádtam, és tudod, mi tetszett a legjobban benne? 'Kicsoda?' Robert Pattinson. Ő az én srácom, igen, az a fiú tényleg egy zamatos költemény. Azt gondolnád, hogy Robert Pattinson mindig jókedvű, elvégre nagyon népszerű, a filmjei jól állnak, de nem ez a helyzet, egyáltalán nem. Sőt, az derül ki, hogy Robert Pattinsont nagyon sok minden zavarja. Ez a srác mérges, tényleg mérges, és annyi minden zavarja, hogy pár éve egy saját weboldalt nyitott, robertisbothered.com címmel. Így beszélhet mindarról, ami zavarja és még videókat is rak fel az oldalra. Ma, úgy tűnik, nagyon rossz passzban van, a Hálaadás miatt. Nézzük meg.

Hi, I'm Robert Pattinson and sometimes, when things bother me, I climb up to my tree, and think about things that bother me. Like calendars bother me, holidays bother me, Thanksgiving bothers me. Thanksgiving is stupid. Which day is thanksgiving anyway, all I know, it's the fourth Thursday in november. What kind of a date is that? Halloween, octobre 31st, I got that, Christmas time, december 25th, Valentine's Day, February 14th, Thanksgiving different every year!!! Well guess what, thanksgiving, no particular date, no particular thank you!!!
And let me get this straight. The pilgrims tried to sail to America, and they crushed their cruise ship into a rock, and that's why we have thanksgiving?! Does anybody see the giant rock? Was anybody on the Mayflower paying attention? 'Ahoy there! Lieutenant Dickhead reporting for duty! What do you see there lieutenant? Well I tell you captain, it's a giant fucking rock!'
Thanksgiving sucks.
What do people eat on Thanksgiving? Turkey. Turkeys are stupis, they bother me. You murder a turkey, you rip out its insides, then you stuff a brunch of bread, up its butt. And then you cook it for hours, and then you expect me to eat it, and say thanks! Well I'll speak for the turkey and just say 'Fuck me!' I'm not from this country, explain to me what this holiday is! Turkey, stupid, damn bird, not interested! Stuffing, cooked in a butt, not sanitary, butternut squash wants to be a pumpkin, but it's not, get a real job! Cranbarries, too sour, no thank you! And here we go, mashed potatoes... actually I like mashed potatoes.
And what do we call the day after thanksgiving, the shopping day? Black Friday! Racist!
Hello, honey! Would you like to celebrate thanksgiving with me? You meet my family, and we'll have a great thanksgiving together. What's that? British people don't celebrate Thanksgiving? Well, get lost! Happy Thanksgiving – BOTHER!!!!!

Take it all the things, Robert is bothered by robertisbothered.com.

Hello, Robert Pattinson vagyok, és néha, amikor a dolgok zavarnak, akkor felmászok a fámra és azokra a dolgokra gondolok, amik zavarnak. Mint például a naptárak, azok zavarnak, meg az ünnepnapok is zavarnak, és a Hálaadás is zavar. A Hálaadás hülyeség. Egyébként is, melyik a hálaadás nap? Csak annyit tudok, hogy a negyedik csütörtök novemberben. Milyen dátum az? Halloween, október 31, az oké, Karácsony, december 25, Valentin nap február 14, Hálaadás pedig minden évben más!!! Nos tudod mit, ha nincs rendes dátum, akkor nincs rendes hálálkodás sem!!!
És hadd magyarázzam meg. A zarándokok el akartak jutni Amerikába és összetörték a hajójukat egy sziklán, és ezért adunk hálát?! Látja valaki az óriás sziklát? Figyelt-e bárki is a Mayflower-en? 'Ahoy! Faszfej hadnagy szolgálatra jelentkezik! Mit lát hadnagy? Nos, megmondom kapitány, egy óriási rohadt sziklát!'
A Hálaadás szar.
Mit esznek az emberek Hálaadáskor? Pulykát. A pulykák hülyék, zavarnak. Megölsz egy pulykát, majd kiszeded a belsőségeit, aztán egy csomó kenyeret tömsz a seggébe! Ezután órákig főzöd, és elvárod tőlem, hogy megegyem, és meg is háláljam! Nos, én felszólalok a pulyka nevébe, és azt mondom 'Bassz meg!' Nem vagyok idevalósi, magyarázd meg, mi is ez az ünnep!
Pulyka, hülye, buta madár, nem érdekel. Tömködés, seggbe főzés, nem egészséges, a mogyoróvaj tök (squash – valami egyéb tökféle, mogyorós ízű) tök akar lenni, de nem az, szerezz egy rendes állást! Áfonya, túl keserű, köszönöm, de nem! És persze itt jön a krumplipüré... de azt tulajdonképpen szeretem.
És minek hívjuk a Hálaadás utáni napot, a vásárlós napot? Fekete Péntek! Rasszista!
Hello, kedves! Szeretnéd velem ünnepelni a Hálaadást? Találkozol a családommal és nagyszerű Hálaadásunk lesz közösen. Hogyan? A britek nem ünneplik a Hálaadást? Menj a fenébe! Boldog Hálaadást – ZAVAR!!!!!

Itt van minden, ami Robert-et zavarja, a robertisbothered.com oldalon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése