Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2013. június 28., péntek

2008.10. hó Riport a Stars Hollywood Awards After Party-ján




RP: I am. I don't understand why I am being awarded. And it's really heavy as well, so it feels like a real award.
I: Let me see that thing. Ops
RP: See what I mean? No, I did that.
I: No, very cool stuff, where do you put these things? Is this like...
RP: I don't know, I don't have an award, I don't have an award's place, I don't even have an apartment. Maybe I'll leave it in my car.
I: Oh yeah, just put it rigth there under the dashboard, that can be your award display. That's so sad, I hope you're lying to me.
RP: No, I'm not.
I: Do you live in LA?
RP: Sort of, I don't really have a home, I kind of
I: You're a wanderer.
RP: I'm a wanderer
I: You go live where the films take you. Okay, so talk to me about Twilight.
RP: What do you wanna know?
I: Well, I know all about vampires????, when I'm a scary cat, so it doesn't sound like something, like, Harry Potter I can handle, Twilight, I don't know.
RP: Yes, it's pretty much about vampires.
I: That's all I need to know?
RP: Well, it's a bit scary, but it's more of as if a forbidden love story. It's kind of an operatic love story. It's about a guy, who's like the most terrible guy who(??) girl can fall in love with. And she falls in love with him, he falls in love with her, it's just completely catastrophic ---(1:17) involved, but their love still prevails. So that's kind of the basic story.
I: Now both HP and Twilight have been based on novels, HP's been turning into this epic series, Twilight could as well. Are you like, choosing these roles on purpose, so only be in things that have like six or more installements?
RP: I don't know, I mean like, I wanted to be a writer before I started acting, but I thought the other day, every single job I've ever worked on, is based on a novel. So, I was like, that's God, or someone, telling me something. 'Write a book! How many times do I have to tell you, do not be an actor.'
I: Maybe we'll see you next year getting like the greatest screenwriter award or something.
RP: Hopefully, yes.
I: Well, congratulations.
RP: Thank you very much.
I: Have a good night. Nice to meet you.

RP: Az vagyok. Nem igazán értem, miért kaptam ezt a díjat. Ráadásul igen nehéz is, szóval olyan, mintha igazi díj lenne.
I: Hadd nézzem. Ops
RP: Látod? Nem, én voltam.
I: Nagyon szuper cucc, hova teszed ezeket a díjakat? Olyan mintha...
RP: Nem tudom, nincs külön hely a díjaknak, még lakásom sincs. Lehet, hogy a kocsiban fogom hagyni.
I: Oh igen, majd berakhatod a műszerfal alá, ott lesz a díj-mutogató hely. Ez nagyon szomorúan hangzik, remélem csak hazudsz.
RP: Nem, nem hazudok.
I: LA-ben laksz?
RP: Mondhatjuk, de nem igazán lakok sehol
I: Egy vándor vagy.
RP: Az vagyok.
I: Ott laksz, ahova a filmek visznek. Oké, mesélj a Twilight-ról.
RP: Mit szeretnél tudni?
I: Nos, én mindent tudok a ---- vámpírokról, de elég ijedős vagyok, szóval az olyat, mint a Harry Potter, még el tudom viselni, de a Twilight-ot nem tudom.
RP: Igen, leginkább vámpírokról szól.
I: Csak ennyit kell tudnom róla?
RP: Nos, egy kicsit ijesztő, de leginkább egy tiltott szerelemről szóló történet. Egy olyan operai szerelmi történet. Egy srácról szól, aki a lehető legrosszabb ahhoz, hogy egy lány szerelembe essen vele. De a lány beleszeret, a fiú pedig a lányba, és egy teljesen katasztrofális dolog történik, de a szerelmük érvényesül. Nagyjából ez az alaptörténet.
I: A Harry Potter és a Twilight is regényen alapul,  a Harry Potter egy teljes, nagyszabású sorozattá nőtte ki magát, és könnyen lehet, hogy ez lesz a Twilight-tal is. Szándékosan választol olyan szerepeket, aminek legalább még hat része lesz?
RP: Nem tudom, író akartam lenni mielőt elkezdtem színészkedni, de pont a minap gondoltam bele, hogy minden egyes munka amiben eddig részt vettem, egy regényen alapult. Szóval olyan volt, mintha Isten, vagy valaki azt mondaná, hogy 'Írj egy könyvet! Hányszor mondjam még, hogy ne legyél színész.'
I: Lehet, hogy jövőre megkapod a legjobb forgatókönyvírónak járó díjat, vagy valami ilyesmit.
RP: Remélhetőleg igen.
I: Nos, gratulálok.
RP: Nagyon köszönöm.
I: Szép estét. Örülök, hogy találkoztunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése