Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. június 14., szombat

David, Guy, Rob a Sky News-al


After a big reception in Cannes thousands turning up for it’s Australian premier. Aussie flick The Rover hits the screens this week. Showbiz’s catching up with stars Robert Pattinson and Guy Pearce and director David Michod who --- Oscar nominated offering Animal Kingdom.

I: David, it’s your follow up to Animal Kingdom, was there a bit of pressure going in?
DM: Yes. A lot, I mean, yeah, I knew that there would be expectation and I would be under scrutiny.

In a bleak future Guy Pearce does what he does so well. Vanish inside his character. A – man existing in a world without conscience.

I: You’re pretty much unrecognisable.
GP: Under my great beard. Which is not my real beard, I’ll have you know, by the way.
I: You had a prostatic beard?
GP: There’s no where on the world that grey.
I: How hard is it getting pushed around by this guy?
RP: It really hurts.
GP: Yeah, I’m so tough.
RP: I’m quite a sort of floppy person. I can take beatings. I’m used to take them.
GP: We had a lot of that on the first take when I threw you up against the truck and you just flocked to the ground, I actually had to hold you up.

Twilight made him a household name, but here it’s Rob’s acting that shines, not his shimmery vampire skin. The blokes ponding (???) through seven weeks filming in South Australia’s isolated --- ranges.

GP: And it’s exciting knowing you’re going off camping together and that you’re gonna get to make a movie at the same time.

Swomed (???) by flies rather than fans and paps welcome –-- for Rob.

RP: So as soon as we said that the whole thing was gonna be out in the middle of nowhere, I was really excitied about the first place. It’s nice being in tiny, tiny old towns, because you can kind of, the environment is easier to control and no one’s sneaking up on you, and when we live in a town of one street I loved it a lot.

In a flicky --- South American accent but the 28 year old Brit says he has yet to master the Aussie twag (???).

RP: I’m (??) so bad at the Australian accent for some reason. Guy has this kind of weird --- where it’s like a bit of Jamaican, a bit of Indian, like as soon as I start to do it just completely splays out everywhere.



A remek Cannes-i fogadtatás után ezrek jöttek el az ausztrál premierre. Az ausztrál The Rover a héten kerül bemutatásra a mozikban. Showbiz beszélgetett a sztárokkal, Robert Pattinsonnal és Guy Pearce-vel és a rendező David Michoddal, aki az Oscar jelölésig is elutott első filmjével, az Animal Kingdommal.

I: David, ez a következő filmed az Animal Kingdom után, volt némi nyomás rajtad?
DM: Igen. Úgy értem tudtam, hogy lesznek elvárások és azt is, hogy részleteiben fogják elemezni a filmet.

A sivár jövőben Guy Pearce azt teszi, amihez a legjobban ért. Eltűnik a karakterében. Egy férfi, aki egy lélek nélküli világban él és küzd.

I: Szinte felismerhetetlen vagy.
GP: A nagyszerű szakállam alatt. Ami igazából nem az enyém, bevallom.
I: Műszakállad volt?
GP: Az enyém sehol nem lenne ilyen őszes.
I: Milyen kemény volt az, hogy ez az ember ütlegelt?
RP: Nagyon fájt.
GP: Igen, kemény srác vagyok.
RP: Elég lagymatag alak vagyok. Viszont képes vagyok fogadni a veréseket. Megszoktam őket.
GP: Az első felvételen, amikor a kocsihoz nyomlak aztán csak lesüppedsz a földre, ott igazán meg kellett, hogy tartsalak.

A Twilightnak köszönhetően vált ismertté, de itt Rob színészi játéka ragyog, nem pedig a csillogó vámpír bőre. A fiúk heteken keresztül forgattak Ausztrália déli, elhagyatott területein.

GP: Izgalmas volt tudni, hogy majd együtt megyünk kempingezni és közben még egy filmet is csinálunk majd.

Rajongók és paparazzi helyett legyek által ellepve, Rob élvezte a helyzetet.

RP: Amint kiderült, hogy az egészet ott kint, a semmi közepén fogjuk forgatni, nagyon izgatott lettem. Nagyon jó volt ilyen egészen apró, öreg városokban lenni, mert a környezetet egyszerűbb irányítani és nincs senki, aki titokban mögéd osonjon, amikor egy egy utcás faluban vagy. Nagyon szerettem.

Bár a dél-amerikai akcentust elsajátította, a 28 éves britnek még hátra van, hogy kiismerje magát az ausztrálon.


RP: Valamiért nagyon rosszul megy. Guy-nak van ez a furcsa kiejtési módja, van benne némi jamaikai és egy kis indiai, akármikor próbálkozok vele, egyszerűen nem jön össze.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése