Költözés

A blogger új irányelvei miatt, ha netán bezárják a blogot - ami elképzelhető egyik-másik videó, ileltve kép miatt, a blogot átköltöztettem a wordpressre
https://twmmyforditasai.wordpress.com/
címre.

2014. augusztus 15., péntek

Rob és Eddie Redmayne a HFPA Grand Banketten

adományt fogad el az American Institute nevében, a HFPA által tartott jótékonysági vacsoraesten.
Egy kis  ismertető

A HFPA célja:
- Egy kedvező kapcsolat létrehozása külföldi országok és az Amerikai Egyesült Államok között azáltal, hogy    információval szolgál a filmekben és televízióban megjelentített amerikai kultúráról és tradíciókról a    
   különböző orságokban bemutatott híreken keresztül.
- Kiemelkedő alkotások elismerése az éves Awards of Merit (Golden Globe Awards) kiosztásával,
   továbbra is állandó ösztönzést nyújtva a szórakoztató iparnak, mind hazai és külfüldi téren, és hogy széles
   közönségi figyelmet adjon a legjobb filmeknek és televíziós műsoroknak.
- Más non-profit cégek támogatása a szórakoztató iparon belül és amik részt vesznek az oktatásban,
  kultúrában és humanitárius tevékenységekben
- Érdeklődés elősegítése a művészetek oktatásában, beleértve a tehetség fejlesztését a szórakoztatás terén
  azáltal, hogy öszöndíjakat ad a legfőbb tanító intézményeknek.




I: And here to accept on behalf of the American Institute please welcome Eddie Redmayne from the upcoming The Theory of Everything and Robert Pattinson who will next be seen in Maps to the Stars.

ER: We are incredibly nervous.
RP: We didn’t get any jokes. That is a classic. Jesus Christ I was a ---. On behalf of the HFPA it’s our pleasure to accept the grant on the behalf of the American Institute.
ER: We’re British, shouldn’t we, ... they chosen us, shouldn’t we accepting on the behalf of the British Film Institute?
RP: Eddie, apparently when you lend a British accent to a cause it gives it more weight and clarity
ER: Weight and clarity! Ugh. It’s another thing we have to thank Downtown Abbey for. We are the American Film Institute is a film organiation that educates filmmakers and honours the heritage of the moving picture arts.
RP: This grant will go to help support the American Film Institute’s annual celebration of international cinema from modern masters and emerging filmmakers. Which we just --- red carpet garlets, special screenings, conversations and tributes.
ER: More than 200 international filmmakers will come together this November for the AFI fest 2014 to showcase their titles.
RP: During this weeklong event these filmmakers will be up to share their stories, their native cultures, participate in --- discussions and engage with the public and ------ to broad new audiences understanding --- through the eye of the artist and their work.
ER: We accept this grant and we thank the HFPA for helping to engage filmmakers from around the world.

I: Az American Institute nevében kérjük üdvözöljék Eddie Redmayne-t a hamarosan bemutatásra kerülő The Theory of Everythingből és Robert Pattinsont, akit következőleg a Maps to the Starsban láthatunk.

ER: Nagyon idegesek vagyunk.
RP: Nem készültünk viccel. (beveri a fejét) Ez jellemző. Jézus Krisztus ---- . A HFPA nevében örömmel elfogadjuk az adományt az American Institute nevében.
ER: Mi brittek vagyunk, ha már minket válaszottak nem a British Film Institute nevében kellene átvennünk?
RP: Eddie, úgy tűnik, ha kölcsönbe adod az angol akcentust egy ügyhöz, akkor az nagy súlyt és tisztaságot ad neki.
ER: Súly és tisztaság! Ugh. Még egy dolog amit a Downtown Abbey-nek köszönhetünk. Az American Film Institute egy filmes cég ami a filmkészítők oktatásával foglalkozik és tiszteletben tartja a filmművészet örökségét.
RP: Ez az adomány segíteni fogja az American Film Institute nemzetközi mozi éves ünnepségét a modern mesterektől a felemelkedő filmkészítőkig. --- vörösszőnyegek, különleges vetítések, beszélgetések és elismerések.
ER: Több mint 200 nemzetközi filmkészítő találkozik majd november ben az AFI fesztiválon 2014-ben, hogy bemutassák a műveiket.
RP: Az egy hetes eseményen a filmkészítőknek lehetőségük lesz megosztani a történeteiket, a hazai kultúrájukat, részt vehetnek megbeszéléseken és kapcsolatot alakíthatnak a közönséggel, és megértést adhatnak a legújabb közönségnek, akik a művész szemein keresztül értelmezhetik a művészeket és a munkáikat.
ER: Elfogadjuk ezt az adományt és köszönjük a HFPA-nak, hogy segítenek a filmkészítőknek a világ összes tájáról.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése